Hírek

140 megapixeles szilveszteri fotó a Huawei Mate 9-cel

A Huawei egy igen érdekes és egyben szó szerint óriási fotóval rukkolt elő 2017 tiszteletére!

A Mate 9-es okostelefonnal készítettek szilveszterkor 7 városról fotót, amelyet egyetlen egy óriási panoráma képbe sűrítettek.

Többek között Párizsban, Londonban és New Yorkban készült a montázs, amely végül 140 megapixel méretű lett. Természetesen önmagában a telefon nem tud ekkora képet csinálni, de a 7 városban készült fotó összeállítva már ekkora mérettel bír.

A Huawei ezzel is a Mate 9 és a Mate 9 Pro kamerás képességeit akarja demonstrálni. Mint ismert, a készülék duó hátoldalán második generációs Leica rendszer található meg, amely tartalmaz egy 12 megapixeles RGB (színes) és egy 20 megapixeles monokróm (fekete-fehér) szenzort. A két kamera képének kombinációjával készülhet kiváló fotó az eszközzel, de monokróm módban olyan fekete-fehér képet is lehet készíteni, amelyet a konkurens gyártók garantáltan nem tudnak.

Nem véletlen egyébként, hogy 140 megapixelre hízlalta fel a Huawei a panoráma képet, ezzel is utalni szeretnének arra, hogy a 2016-os évet nem kevesebb, mint 140 millió darab legyártott okostelefonnal búcsúztatták.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás: Tech2.hu, Weibo

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával