Akció

200 ezerrel olcsóbb a Huawei csúcs notebookja

A Huawei Matebook X Pro sosem látott árra süllyedt le a MediaMarkt akciójában.

Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook

2018 decemberében jelent meg hazánkban a Huawei notebook kínálata, ennek első tagja a Matebook X Pro csúcskonfigurációja volt, amely 630 ezres árával tekintélyt parancsolt. Közel egy évvel a megjelentést követően a készülék még mindig elérhető, most pedig rendkívül jó áron vásárolható meg a MediaMarkt szórólapos ajánlatának keretein belül.

A 13,9”-os 3K-s kijelzővel, Core i7-8550U-val, 16 GB RAM-mal, 512 GB SSD-vel, GeForce MX150-nel jelenleg 399 999 forintos áron vásárolható meg, ezzel 200 ezer forinttal olcsóbban, mint akció előtt.

Korábban a megjelenéskor azt mondtuk, hogy a Matebook X Pro nem olcsó, viszont a konkurens ajánlatokhoz képest abszolút árában van, ráadásul jó a felszereltsége is. Most, 10-11 hónappal később pedig azt mondhatjuk, hogy aki most venne prémium, vékony, de jó felszereltségű notebookot, annak a Huawei modellje ennyi pénzért best buy ajánlat.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

MateBook X Pro: mennyibe kerülne, ha Apple lenne?

A Matebook X Pro notebook magyar lokalizációjú billentyűzettel, Windows 10 Pro operációs rendszerrel és 24 hónap jótállással, háztól-házig szállítással rendelkezik.

Az akciós ajánlat 2019. 11. 10-ig, vagy a készlet erejéig érhető el a MediaMarkt magyarországi áruházaiban és webáruházában.

Huawei Matebook X Pro notebook teszt

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával