Hírek

2019-ben jöhet összecsukható kijelzős Huawei telefon

A Huawei is dolgozik összehajtható kijelzős okostelefonon, de úgy tűnik, hogy idén már nem jelenti be.

Tavaly ősszel a Mate 10 Pro bemutatóját követően a Huawei vezérigazgatója, Richard Yu beszélt arról, hogy összehajtható, összecsukható kijelzős okostelefont fejleszt a Huawei is és az akár már 2018-ban megjelenhet. Most 9 hónappal később Jim Xu, a Huawei fogyasztói üzletágának elnöke egy interjúban arról beszélt, hogy ez a készülék várhatóan 2019-ben kerülhet piacra.

Gal Gadot a Huawei márkanagykövete

Az összehajtható kijelzős modellek megjelenése évek óta téma már, azonban egyelőre egy versenyképes megoldás sem született, ami piacra került volna. A Samsung esetében is 2018 év vége volt az, amelyet nagyon sokan hangoztattak, mint lehetséges megjelenési időpont, de ezek a pletykák is elcsendesedtek, valószínűleg azért, mert nem is fog még érkezni. Egy ilyen kütyü megalkotása nehéz és kockázatos vállalkozás. Valószínűleg a Huawei is azért csúsztatta a következő évre a saját megoldását, mert egyszerűen az aktuális megoldási lehetőségek még nem elég jók ahhoz, hogy piacra kerüljenek, egy gagyi kivitelezés pedig nem lenne jó üzenet a piac felé.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Jövőre érkezik a Huawei első 5G-s okostelefonja is, ez is egy rendkívül érdekes és történelmi készülék lesz, itt írtunk róla!

Source
Gadgetmatch.com

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker