Hírek

2021. április 30-ig újabb garancia hosszabbítás a Huawei készülékekre

A Huawei Technologies Hungary március elején jelentette be, hogy március 31-ig meghosszabbítja a lejáró jótállásokat, most azonban újabb hosszabbítást jelentett le.

A Huawei legfrissebb bejelentése alapján azon okostelefonok, notebookok, tabletek, viselhető eszközök, audió kiegészítők és routerek, amelyek eredeti jótállása 2021. március 5. és április 29. között járna le, meghosszabbodik a jótállási ideje 2021. április 30-ig. A garanciahosszabbítás a hivatalos hazai csatornákon piacra került készülékekre él és a jótállás feltételei ezen időszak alatt változatlanok maradnak.

2021. április 30-ig újabb garancia hosszabbítás a Huawei készülékekre

A garanciakiterjesztéshez nem kell semmit regisztrálni, vagy aktiválni, a Huawei hivatalos szervize elfogadja majd a javítási igényt áprlis 30-ig, ha március 5. után lejárt annak ideje. Természetesen ez a szolgáltatás csak a hivatalos forrásból származó, garanciális javításokra érvényes.

Azt javasoljuk, hogy aki teheti, maradjon otthon, garanciális telefonjának javítását ha lehet, a támogatott modellek esetén a háztól-házig szolgáltatással kezelje, minimalizálva a megbetegedés lehetőségét.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával