Funkciók

3 forint a Huawei Mobile Cloud 50 GB-os bővítése

A Huawei Mobile Cloud ingyenesen elérhető 5 GB-os tárhelyéhez most közel ingyen kínál plusz 50 GB-ot a Huawei.

Még 2018 februárjában vált elérhető Magyarországon a Huawei Mobile Cloud szolgáltatás, amelynek 5 GB-os ingyenes tárhelyét 2018 áprilisa óta lehet bővíteni fizetős opciókkal, akár 2 TB-ra is.

3 forint a Huawei Mobile Cloud 50 GB-os bővítése

A legkisebb bővítési lehetőség 50 GB, amely eredeti ára havi 299 forint, ami önmagában sem egy kiemelkedő összeg, a 200 GB-os opció 899 forint, a legnagyobb, 2048 GB-os csomag pedig havi 2990 forint. Természetesen ha nem 1 hónapra, hanem előre 12 hónapra fizet elő valaki, akkor arányaiban véve kedvezményesebb árat kap.

A vállalat most egy rendkívül kedvező próbaidőszakot ajánlj a felhasználóknak, hiszen a Huawei Mobile Cloud 50 GB-os csomagja az első hónapban mindösszesen 3 forintba kerül, azaz közel ingyen van azért, hogy a Huawei és Honor telefon tulajdonosai kipróbálhassák a szolgáltatást szélesebb körben is.  A próbaidőszakos akció csak az első előfizetéses akcióra él, ezt követően a további hónapokra a bővített tárhely ára 299 forintra módosul, azonban az bármikor kikapcsolható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Mobile Cloud működéséről itt írtunk, a telefonról a névjegyzés, a naptár, a Wi-Fi beállítások, a jegyzetek, illetve a fotók és videók is automatikusan elmenthetők a felhő tárhelyre.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával