Hírek

5G-s kiadást kap a Huawei Mate 20 X

A Huawei az MWC 2019-en ellopta a show nagy részét mindenkitől a Mate X-szel, de ami meglepő, hogy bár nem jelentette be, mégis felbukkant az első valóban megjelenő 5G-s készüléke, a Huawei Mate 20 X 5G.

Huawei Mate 20 X

A Huawei Mate 20 X nem egy új készülék, októberben debütált a Mate 20 Pro és Mate 20 mellett, a Huawei első gamereket célzó okostelefonja. Ebből a modellből bukkant fel szépen csendben a legújabb kiadás, a Huawei Mate 20 X 5G, amely a gyártó 5G-s okostelefonja lehet, amely piacra kerül, akár még az összehajtható Mate X előtt.

A készülék specifikációja nem változott jelentősen a közel fél évvel ezelőtt bejelentett modellhez képest, maradt a 7,2”-os kijelző, de fontos módosulás az elődhöz képest, hogy a Kirin 980 processzor mellé bekerült a Balong 5000 modem, amely az 5G hálózati kompatibilitást biztosítja.

Huawei Balong 5000 + Kirin 980

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Arról, hogy pontosan mikor jön az 5G-vel felszerelt modell, egyelőre nem tudni még, de valószínűleg válasz a Samsung Galaxy S10 5G-re illetve szükség is volt rá, hiszen a Huawei világszerte már több mint 30 5G hálózatot telepít a szolgáltatóknak, azonban erre eddig nem volt megfelelő készüléke.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával