Hírek

5G-vel és MediaTekkel debütált a Huawei Enjoy 20

Kínában debütált az új Huawei Enjoy 20 okostelefon, amely 5G támogatást nyújt az alsó szegmensben is.

5G-vel és MediaTekkel debütált a Huawei Enjoy 20

Az új Enjoy 20 modell 6,6”-os IPS LCD kijelzőt kapott HD+ (1600×720 képpontos) felbontással, a megjelenítő sarkai lekerekítettek, illetve egy vízcsepp formájú notch található felül, amely a kamerát tartalmazza (egy 8 megapixeles szenzort).

A belsőben az új MediaTek Dimensity 720 (MT6853) SoC található meg Dual-mode 5G támogatással. Az Enjoy 20 tárhelye 128 GB lesz, míg RAM-ból 4, vagy 6 GB lesz elérhető, kiviteltől függően.

Az okostelefon hátoldalán a kamerasziget hasonló a Huawei P40 Lite 4G megoldásához, szintén egy négyzetes, bal felső sarokba tolt szigetet kapnak a felhasználók, benne egy 13 megapixeles főkamerával, egy 5 megapixeles ultra-széles látószögű kamerával és egy 2 megapixeles mélységérzékelős kamerával. A hátlap alá 5000 mAh kapacitású akkumulátor került, viszont csk 10 wattos, lassú töltéssel lehet táplálni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Enjoy 20 5G Kínában fog megjelenni, fekete, fehér, kék, zöld és arany árnyalatban. Az Enjoy széria Kínában fut, azon kívül ritkán elérhető, nem is várható, hogy ezen a néven Európába érkezne.

A Mate 30 Prót koppintja az új Huawei Enjoy 20 Plus 5G

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával