Hírek

Huawei webáruház nyílik Magyarországon

Új, hivatalos Huawei webáruház nyílik Magyarországon, bár nem olyan köntösben, mint a környező országokban.

Az elmúlt években sorra indított a Huawei webshopos értékesítést Európában. A következő Magyarország lesz, ahol december elején fog ”megnyitni” a Huawei-store.hu domain alatt az új webáruház.

Huawei webáruház nyílik Magyarországon

Más országokban a Consumer.huawei.com domain alatt, azaz a gyártó weboldalán érhető el a webshop funkció, Magyarországon azonban ez külön domainre költözik. Ennek oka valószínűleg az, hogy nem közvetlenül a Huawei Technology Hungary Kft. üzemelteti majd a webshopot, hanem a CMES Electronics Kft. – legalábbis erősen erre utal a weboldalon található adatkezelési tájékoztató.

Igazából ez sem újkeletű megoldás, hiszen a Huawei korábbi offline üzleteit sem a gyártó, hanem annak partnerei üzemeltették. A jelenleg nyitva tartó két budapesti szervizpontot a Telemax szervizt üzemelő cég kezeli, a vidéki szervizpontokat pedig a Firstphone. A korábban bezárt Huawei Experience Store-t pedig egy harmadik cég tartotta fenn.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az új Huawei webshop várhatóan december első napjaiban fog rajtolni, addig csak egy nyereményjátékban lehet részt venni, erről itt találni további infókat:

Komoly nyereményjátékkal nyit az online Huawei Store

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával