Hírek

Bezárt hazánk egyetlen Huawei Experience Store-ja

Kevesebb mint 1,5 évig sem tudott működni hazánk egyetlen Huawei Experience Store-ja, 2020. június 30-án bezárt.

Huawei Experience Store fotók
Ilyen volt kívülről a HES

Tavaly, 2019. február 16-án nyílt meg a SHOPMARK bevásárlóközpontban hazánk első és egyetlen Huawei Experience Store-ja, ekkor még arról volt szó, hogy további HES-ek nyílhatnak. Tavaly évközben több különböző aktivitás, nyereményjáték, illetve oktatás is volt a bemutató üzletben, illetve hivatalos szerviz is nyílt, ahol akár aznap megjavították a készülékeket.

Nem bezár, költözik a Huawei Experience Store

Információink szerint 2020. június 30-án bezárt a SHOPMARK-ban lévő Huawei Experince Store (köszönjük az infót Tamásnak a Huawei közösség csoportból). Megkérdeztük a Huawei Technologies Hungary-t is, kedden délelőtt azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az üzlet valóban bezárt, azonban a jövőben átköltözik egy forgalmasabb helyszínre.

A Huawei budapestre fókuszáló aloldalán eltűnt a HES a budapesti egységek felsorolásából, bár az aloldalon még ennek az üzletnek a képei láthatók. A Google helyek alapján is véglegesen bezárt az üzlet.

Bezárt hazánk egyetlen Huawei Experience Store-ja
Már a Google szerint is véglegesen bezárt.

 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az első HES megnyitása után 2 hónappal a Huawei újabb Huawei Experience Store megnyitóra invitálta az embereket a budai HillSide irodaházba, azonban ez a megnyitást követően rövid időt követően Experience Store-ról Customer Service Centerre váltott. Így sajnos Magyarország egyetlen HES egysége zárt be egy héttel ezelőtt. Arról egyelőre nincs információ hogy mikor és hol nyithat emg az új  Huawei Experience Store.

Ilyen volt a megnyitója 2019. elején:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával