Hírek

Nem bezár, költözik a Huawei Experience Store

Mint megírtuk, bezárt a SHOPMARK-ban lévő Huawei Experience Store, a gyártó azonban pozitív infókkat juttatott el hozzánk.

Huawei Experience Store fotók

Cikkünk megjelenését követő napon érkezett meg a Huawei-hez szánt kérdéseink egy részére a válasz:

A SHOPMARK-ban található Huawei Experience Store nem megszűnik, hanem átmenetileg, költözés miatt zárt be június 30-án. A vállalat tervei szerint a Huawei Experience Store hamarosan új, forgalmas helyszínen nyithat újra. Addig is minden jelenlegi és jövőbeli felhasználónk számára ajánljuk az Arena Mallban – 1087 Budapest, Kerepesi út 9. szám alatt – található Huawei POP-UP Store-unkat, amely hétfőtől szombatig délelőtt tíz és este nyolc óra között, vasárnap pedig délelőtt tíz és este hét óra között várja a látogatókat változatlan formában.

Korábban hallottunk arról, hogy a város szélén lévő SHOPMARK bevásárlóközpontjának forgalma nem kiemelkedő, erre utalhat az is, hogy a Huawei válaszában új HES nyitásáról ír, immáron nagyobb forgalmú helyszínen. Azt azonban nem tudtuk meg, hogy hol és mikor nyithat meg a Huawei Experience Store.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nem bezár, költözik a Huawei Experience Store
Matiszcsák Attila fotója a Huawei közösség csoportból.

A Huawei közösségbe is érkezett egy fotó, amely a SHOPMARK-ban lévő üzlet kirakata látható, ahova egy plakát került fel, ami a költözésről számol be.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával