Hírek

A felmérések szerint növekszik a Huawei Matebookok népszerűsége Magyarországon

A SentiOne elemzőcég készített egy felmérést arról, hogy a magyar felhasználók számára melyek a legkedveltebb laptop márkák, ebbe a felsorolásba bekerült a Huawei is.

Huawei Matebook 14s notebook

A felsoroláshoz a cég a magyar portálokon, blogokon, fórumokon és közösségi média felületeken publikusan közzétett tartalmakat vizsgálták, az adott márka és utána a laptop, vagy notebook szavak ragozott formáit kereste az algoritmus, ezek alapján határozták meg, hogy mennyire pörgős egy-egy márka.

Ezen a listán a leggyakrabban említett az Apple MacBookjai, amelyet az ASUS és kisebb meglepetésre az LG követ. A Huawei a 8. helyre fért fel, megelőzve az MSI és a Fujitsu márkákat.

A felmérések szerint növekszik a Huawei Matebookok népszerűsége Magyarországon

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Azt hozzá kell tenni, hogy ez nem egy eladási lista, illetve csak a publikusan megjelenő tartalmakat vette figyelembe a felmérés, így például a HWB Közösség zárt csoportban megjelenő Matebook tartalmakat sem látta.

Ennek ellenére, a Huawei notebookjai évről évre egyre jobban szerepelnek hazánkban és szépen nő az értékesítési potenciáljuk, még úgy is, hogy alkalmanként egy-egy modell magyar helyett angol billentyűzettel érkezik, valamint viszonylag kevés konfiguráció létezik és 200 ezer forint alatt nem kínál opciót a Huawei.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával