Hírek

A HarmonyOS lehet a Huawei eszközök jövője

A HDC 2020-on debütált a HarmonyOS 2.0, amely jövőjéről is több apróbb információt meglehetett tudni.

HarmonyOS 2.0 a HDC 2020-on

A kínai fejlesztői konferencián Dr. Wang Chenglu, a Huawei Fogyasztói üzletágának szoftverfejlesztési elnöke beszélt arról, hogy a Huawei tervezi a HarmonyOS-sel érkező okostévék, tabletek és okosórák piacra dobását is a jövőben. Beszélt arról is, hogy a Huawei okostelefon ágazata valószínűleg jelentős visszaesést produkál majd 2021-ben, azonban ezt követően újból növekedő tendenciába fordítják át a számokat.

HarmonyOS-re frissíthetnének az EMUI 11 felhasználók

A vezető szerint az okostelefonok piaca rendkívül fontos a Huawei számára, hiszen ez a felhasználóknak is az, így a vállalat továbbra is szerepet vállal a kategóriában és úgy látja, hogy a hosszútávú tervei központjában a HarmonyOS állhat majd.

Ilyen okosórán a HarmonyOS

Teljes ökoszisztémává szeretné fejleszteni a HarmonyOS-t a Huawei, amelyben szerepet kapnak a telefonok, tabletek, PC-k és különböző okoseszközök, ráadásul ezek képesek együttműködni egymással.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Jöhet az első HarmonyOS-es okostelefon

A HDC 2020-on debütált a HarmonyOS nyílt platformjának letölthető verziója, illetve a hozzá szánt SDK-k, így a fejlesztők már most tudnak fejleszteni a platformra.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával