Hírek

A Huawei Mate 50 Pro lehet az első műholdhívásra képes okostelefon

A HUAWEI Mate 50 széria lehet az első a gyártó készülékei között, amely képes lehet majd műholdas hívások lebonyolítására.

A Huawei Mate 50 Pro lehet az első műholdhívásra képes okostelefon

A filmekben leginkább a különböző katonai, vagy egyéb rendvédelmi szervek, esetleg a rosszfiúk kommunikációs módja ez, vagy esetleg valami szupergazdag szereplő hóbortja. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan ennél jóval elterjedtebb lehet a műholdas telefonálás a fogyasztói piacon is.

A HUAWEI Mate 50 legújabb kedvcsinálója utal arra, hogy bizony a széria egyes tagjai képesek lehetnek műholdas hívásokra. Ha szeptember 6-án bejelentik a Mate 50 szériát, amely tényleg képes lesz műholdas hanghívásokra, akkor ezzel a HUAWEI lesz az első gyártó, amely fogyasztói piacra szánt telefont szerel fel ilyen funkcióval

A műholdas hívással akkor is lehet telefonálni, ha nincs a szolgáltatónak lefedettsége az adott területen. Persze ennek ellenére szükség lesz egy aktív szolgáltatói partnerre, amely direkt kapcsolatot biztosít a műholdas kommunikációhoz. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Már egy évvel ezelőtt is felmerült, hogy jöhetnek a műholdas hívásra szánt telefonok. Akkor az iPhone 13 széria kapcsán várták leginkább, illetve már akkor is felmerült a HUAWEI neve, mint másik gyártó, amely támogatná készülékével a funkciót.

Úgy tűnik, hogy 2022-ben valóban megléphetik ezt a vállalatok. Szeptember 6-án a HUAWEI-é lehet az első telefon, amely támogatja a műholdas hívást, míg mellette még ebben a hónapban az Apple új iPhone szériája is hasonló támogatást kaphat az iparági pletykák alapján.

Új részletek derültek ki a HUAWEI Mate 50 szériáról

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával