Hírek

A Huawei Mate20 széria dizájn eredete

A Huawei Mate20 szériájának dizájnja merőben eltér a korábbi modellektől, ennek eredetére pedig maga Richard Yu, a vállalat fogyasztói üzletágának vezetője világított rá.

Az úgynevezett “Four-point Design” a sportkocsik világából, a PORSCHE legújabb sportautóiról érkezett a Mate20 széria hátlapjára. Az autók lámparendszerének négy LED fényszórója ihlette meg a Mate20 és Mate20 Pro okostelefon hátlapi kamera rendszerének elrendezését, a négyszögletes szigetre helyezett három kamera és dupla vaku elhelyezését.

A Huawei Mate20 széria dizájn eredete

Maga az egész telefon esetén fontos volt a szimmetria, ennek okán a telefon elején, hátulján, vagy éppen az oldalsó élén is ha húzunk egy függőleges vonalat, akkor két, egymással tökéletes tükörképet alkotó felet kapunk.

A Huawei Mate20 széria dizájn eredete

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Mate20 Pro “Flowing Design” megjelenésére is kitért Mr. Yu, amely segítségével a 6,39”-os telefon rendkívül komfortos fogást kapott, ezáltal pedig sokkal kényelmesebb a telefont kézben tartani a nagy megjelenítő ellenére is.

A Huawei Mate20 széria dizájn eredete

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával