Hírek

A Huawei P Smart Z Magyarországra is megérkezett

Magyarországon is megjelenik a Huawei első, felugró szelfi kamerás okostelefonja, a Huawei P Smart Z!

Huawei P Smart Z: kiemelkedő szelfikamerával

A Huawei P Smart Z dizájnja szemből és hátulról is lenyűgöző. Elöla 6,59”-os képernyő foglal helyet 1080×2340 képpont felbontással, amelyet nem tör meg sem notch, sem kamera lyuk, ugyanis közel teljesen keretmentes megoldást kapott. Az előlapi szelfi kamera a telefon felső éléből emelkedik ki motorikusan amikor szükség van rá, egy 16 megapixeles fix fókuszos megoldás keretein belül. A kamerának 1 másodpercre van szüksége, hogy előugorjon, majd használatot követően újra visszahúzódik a készülékházba. A Huawei speciálisan tesztelte, a kiugró megoldás 15 kg-nak megfelelő nyomásnak áll ellen, 100 000-nél több alkalommal tesztelték laborban a kiemelkedést és visszahúzódást, a működési tartománya pedig -20 °C – 60 °C között van.

Huawei P Smart Z: kiemelkedő szelfikamerával

Szeretnek szelfizni a hazai Huawei tulajdonosok

A hátlap is látványos, az alsó fele fényes, míg a felső harmada mattított, szemcsés dizájnnal van ellátva. A P-sorozat többi tagjához hasonlóan fektetett kialakítással kerültek el a különböző elemek a hátlapon. A dupla kamera egy 16 megapixeles főszenzorból és egy 2 megapixeles mélységélesség érzékelőből áll.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei P Smart Z: kiemelkedő szelfikamerával

A teljesítményt, valamint az AI fotózást a Kirin 710F nyolcmagos SoC adja, ami mellé 4 GB RAM, 64 GB háttártár társul. A telefon 4000 mAh kapacitású akkumulátorral van ellátva, ami USB-C csatlakozón keresztül tölthető. Támogatott az NFC, a 4G LTE, a GPS, az aGPS, a GLONASS, illetve természetesen a Dual SIM funkció is.

A Huawei P Smart Z éjfekete, smaragdzöld és zafírkék színben jelenik meg Magyarországon, Android 9.0 operációs rendszerrel. A telefon július 16-tól lesz megvásárolható, július első két hetében pedig előrendelési szezon van, ráadás kiegészítővel, erről itt írtunk.

Huawei P Smart Z magyarországi ár és vásárlás

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával