Funkciók

A Huawei P30 Pro szelfi kamerája is jól szerepelt a DxOMark tesztjén

A DxOMark egy ideje teszteli a telefonok szelfi kameráját is, ezen a Huawei P30 Pro a 4. legjobb eredményt érte el.

Huawei P30 Pro

A Huawei aktuális csúcsmodellje, a P30 Pro egy 32 megapixeles kamerát kapott a kijelzőbe lógó Dewdrop notch-on, amely 0,8 µm méretű képpontokat tartalmaz, felé pedig f/2.0 aperatúrával rendelkező, fix fókuszos lencserendszer került. A kamerával nem csak nagyfelbontású szelfi fotók készíthetők, hanem FullHD felbontású, 30 fps-es HDR videók is.

A DxOMark tesztjén a Huawei P30 Pro modell összesen 89 pontot kapott, fotós módban 90-et, videós módban pedig 88-at. A teszt szerint a készülékkel jól lehet exponálni, széles a dinamika tartomány és akkurátus a színmegjelenítés. Ezzel a legjobbak között van a Huawei csúcsmodelljének előlapi kamera teljesítménye, a tesztoldal listáján a negyedik legjobb eredményt produkálta.

A Huawei P30 Pro szelfi kamerája is jól szerepelt a DxOMark tesztjén

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A DxOMark szelfi tesztje során a telefonnal több mint 1500 teszt képet és több mint 2 órányi videót forgattak kontrollált labor körülmények, valamint természetes beltéri és kültéri körülmények között a kamera alap beállításait használva. Ezeket pedig ezt követően a DxOMark mérnökei elemzik mi.

A Huawei P30 Pro hátlapi kamerája ennél is nagyobbat gurít, az eddigi legmagasabb DxOMark teszteredményt érte el.

Forrás
DxOMark

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával