Funkciók

A Huawei P30 Pro szelfi kamerája is jól szerepelt a DxOMark tesztjén

A DxOMark egy ideje teszteli a telefonok szelfi kameráját is, ezen a Huawei P30 Pro a 4. legjobb eredményt érte el.

Huawei P30 Pro

A Huawei aktuális csúcsmodellje, a P30 Pro egy 32 megapixeles kamerát kapott a kijelzőbe lógó Dewdrop notch-on, amely 0,8 µm méretű képpontokat tartalmaz, felé pedig f/2.0 aperatúrával rendelkező, fix fókuszos lencserendszer került. A kamerával nem csak nagyfelbontású szelfi fotók készíthetők, hanem FullHD felbontású, 30 fps-es HDR videók is.

A DxOMark tesztjén a Huawei P30 Pro modell összesen 89 pontot kapott, fotós módban 90-et, videós módban pedig 88-at. A teszt szerint a készülékkel jól lehet exponálni, széles a dinamika tartomány és akkurátus a színmegjelenítés. Ezzel a legjobbak között van a Huawei csúcsmodelljének előlapi kamera teljesítménye, a tesztoldal listáján a negyedik legjobb eredményt produkálta.

A Huawei P30 Pro szelfi kamerája is jól szerepelt a DxOMark tesztjén

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

A DxOMark szelfi tesztje során a telefonnal több mint 1500 teszt képet és több mint 2 órányi videót forgattak kontrollált labor körülmények, valamint természetes beltéri és kültéri körülmények között a kamera alap beállításait használva. Ezeket pedig ezt követően a DxOMark mérnökei elemzik mi.

A Huawei P30 Pro hátlapi kamerája ennél is nagyobbat gurít, az eddigi legmagasabb DxOMark teszteredményt érte el.

Source
DxOMark

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker