Hírek

A Mate 20 széria két tagja is megjelenik Magyarországon

A Huawei hazai képviselete kiküldte a beharangozót az új Mate széria magyarországi premierjét illetően!

A Huawei Mate 20 széria Londonban debütál október 16-án, ahol a HuaweiBloggal én is ott leszek. Már ezt megelőzően megérkezett a Huawei hazai képviseletétől a jelzés arra, hogy az új széria hamarosan Magyarországon is tiszteletét teszi.

A jelenlegi információk szerint október 25-én csütörtökön Budapesten lesz a magyar premier, 9 nappal a nemzetközi bemutató után.

A Mate 20 széria két tagja is megjelenik Magyarországon

Egy hasznos információt látható még a képen, méghozzá két termék név, a Mate20 és a Mate 20 Pro! Eddig külön nem igazán kommunikálta a különböző kiadásokat a Huawei, ez viszont most azt jelentheti, hogy Magyarországra ez a két kiadás is érkezni fog hamarosan.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei nagy reményeket vár az újdonságtól, ennek köszönhetően az ország több pontján is már magára a bemutatóra is hangolnak reklámokkal. A Nyugati tér mellett például a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is fut az október 16-ig bemutatóra hangoló megjelenés.

A Mate 20 széria két tagja is megjelenik Magyarországon

Ha szeretnéd élőben követni a Huawei Mate 20 széria nemzetközi bemutatóját, október 16-án kora délután itt láthatod azt!

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával