Hírek

A Mate X sokkal olcsóbb kiadására készül a Huawei

A Huawei mindenkit meglepett a Mate X 2300 eurós árával, azonban Richard Yu szerint sokkal olcsóbb összehajtható modellek is jöhetnek a jövőben.

Kezünkben a Huawei Mate X (fotók és videó)

A vállalat megnyerte az MWC-t a Mate X-szel, mindenki a Huawei összehajtható kijelzős okostelefonjáról beszélt. Richard Yu egy interjúban beszélt arról, hogy a vállalatnál is téma az, hogy levigyék az új technológia árát 1000 euró alá.

Kezdetben az összecsukható okostelefonok a prémium termékek szegemensében lesznek csak elérhetők. Később azonban akár a középkategóriában is megjelenhetnek. Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezetője elmondta, hogy idővel le tudják nyomni az összehajtható eszközök árait 1000 euró alá, ehhez nagyjából 1-2 évre van még szükségük. Később talán akár az 500 eurós tartományban is megjelenhet a kategória, ez viszont hosszabb időt vesz igénybe.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A vezető azt is elismerte, hogy ezek a tervek attól is függenek, hogy a piac hogyan fogadja majd a Mate X-et és az új kategóriát. Bármikor felgyorsíthatják a tömeggyártást, ha azt látják, hogy növekszik az igény a kategóriára.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával