Frissítés

A P20 Pro EMUI 9 frissítése elindult Európában

Magyarországon egyelőre csak a Huawei Mate 10 Pro modellre indult el az Android 9.0 és EMUI 9 frissítés, azonban Európában van már ahol a P20 Próra is elérhető.

EMUI 9.0

Németországban jelent meg a felhasználóknál a CLT-L29 9.0.0.163(C432)E5R1P9) build számú frissítés egy 4,03 GB méretű frissítési csomagban, ami tartalmazza az EMUI 9.0 szoftver verziót Android 9.0 Pie alapokon.

A P20 Pro EMUI 9 frissítése elindult Európában

A Huawei bejelentése szerint a P20, P20 Pro frissítése nagyon közel van, így reméljük, hogy a közeljövőben Magyarországon is elérhető lesz.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nézzük milyen újdonságokat tartalmaz az Android 9.0 Pie és EMUI 9.0

Az EMUI 9.0 megérkezett. Az Android Pie rendszerre épülő verzió megőrzi az Android alapvető tulajdonságait, melyeket természetességgel és egyszerűséggel egészít ki. Tele van csodálatos műszaki megoldásokkal és leegyszerűsített folyamatokkal. Biztosra vesszük, hogy a továbbfejlesztett, intuitív dizájnunk megkönnyíti az életét, egyszerűsíti a munkát, vigyáz az adataira és segít megérteni saját digitális szokásait. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a kezébe adhatjuk az EMUI 9.0 verziót.

Egyszerűen természetes

Intuitív dizájn Egyszerűsítettük a kezelőfelületet az EMUI 9.0 verzióban, így még egyszerűbb és intuitívabb lett a kezelése. A természet hangjai Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak. Illusztrált funkciók A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját. Egyszerű beállítások Az EMUI 9.0 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz.

Éljen okosan

Okos vásárlás Az AR-szkennelés és a képfelismerő technológia találkozása segít megkeresni bármilyen terméket, majd megvásárolni azt. Ételek beolvasása a kalória megszámolásához Szerezze meg több száz különböző típusú étel kalóriáiról szóló információkat. A diéta soha nem volt ennél egyszerűbb. Objektumfelismerés mesterséges intelligenciával Szkenneléssel többet is megtudhat a történelmi épületekről és híres műalkotásokról.

Védje meg adatait, alakítson ki jobb szokásokat

Jelszótároló Soha többé nem kell aggódnia, hogy elfelejt egy jelszót. Rögzítse a jelszavakat a jelszótárolóban, és az automatikusan megadja a jelszót egy egyszerű és biztonságos hitelesítést követően. Digitális egyensúly Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával.

Az Ön mobil irodája

Vetítse ki a képernyőt A vezeték nélküli kivetítéssel cseveghet a telefonon, és közben a nagy kijelzőn tarthat prezentációt. Hangrögzítő Olyan funkciókkal bővíti a Hangrögzítőt, mint a szerkesztés és a gyorsítást, és optimalizálja a kezelőfelületet, hogy az egységes és egyszerűen kezelhető legyen.

Biztonsági mentés, tárolás és megosztás

Huawei Share 3.0 Javítja a fájlátvitel sebességét a telefon, a számítógép és a Mopria nyomtató között.

Hatékonyabb működés

Gyorsabb indítás Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét. Funkcionalitás Az egykor nehéz folyamatok most villámgyorsak. Mostantól gyorsabban fizethet, megnyithat nagy képeket, és megoszthat fényképeket a WeChat használatával.

Forrás
Huaweiblog.de

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával