Kiegészítők

A prémium vonalra ment rá a Huawei Watch GT 2 Pro

A HDC 2020-on leplezte le a Huawei az új Watch GT 2 Pro okosórát.

A prémium vonalra ment rá a Huawei Watch GT 2 Pro

Az új modell elsősorban külsejét tekintve kapott jelentősebb frissítést az elődjéhez képest. Az 1,39”-os 454×454 pixeles AMOLED kijelzőt zafír kristályüveg borítás fedi, míg a korona burkolata titán-ötvözet. Az alsó fedlapot kerámia fedi, zafírüveg borítással. Az óra alsó részén nincs csatlakozó, ugyanis a Watch GT 2 Pro képes Qi vezeték nélküli töltéssel áramot felvenni, akár a Huawei csúcsmodell telefonjairól is.

A burkolat alatt a Kirin A1-es chip felel az audio képességekért, hiszen a Watch GT 2 Pro is tud zenét lejátszani közvetlenül a 4 GB (szabad hely kb. 2,2 GB) tárhelyre másolt MP3 állományokból, akár hangszórón, akár Bluetooth headseten keresztül. Van mikrofon is, így lehetőség van hívásokat kihangosítani róla telefonról.

Szoftveresen viszonylag kevés az újdonság a Watch GT 2-höz képest, érkeztek új sportmódok, mint például a síelés és a golfozás, illetve képes túrázás során visszanavigálni az óra a kiindulópontra, ezzel segítve, hogy ne tévedjünk el. Ami talán újdonságnak mondható, hogy lehetőség van NFC-n képeket átküldeni az órára és így létrehozni a saját galériás számlapot, illetve hogy valódi okosórává válhat a Watch GT 2 Pro azzal, hogy megnyílt az alkalmazásfejlesztési lehetőség rá a fejlesztők számára.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A prémium vonalra ment rá a Huawei Watch GT 2 Pro

Az üzemidő továbbra is elérhető akár a 14 napot is, viszont ezt jelentősen lenyomhatja , ha aktiváljuk az Always-on Display funkciót.

A Huawei Watch GT 2 Pro kétféle verzióban érkezik, a klasszikus modell bőrszíjat kap, míg a sportosabb szilikonszíjat.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával