Hírek

Akkor is bekapcsolhat a Mate 50 széria, ha már lemerült az akkumulátor

Napokra vagyunk már csak a HUAWEI Mate 50 széria bemutatójától, a gyártó pedig elkezdett különböző teasereket megosztani.

A legújabb beharangozó egy új, “vészakkumulátor funkciót” promózza, amely lehetővé teszi, hogy a Mate 50 akkor is be tudjon kapcsolni egy rövid időre, ha az akkumulátor már “teljesen“ lemerült.

Akkor is bekapcsolhat a Mate 50 széria, ha már lemerült az akkumulátor

Bár egyelőre sok információn nem érhető el erről a funkcióról, azonban az alapja az lehet, hogy az akkumulátor töltöttségének csökkenése során az akkumulátorcellák megőriznek kis mennyiségű energiát még. Ezen cellák aktiválásával biztosíthatnak elegendő energiát a rendszer működéséhez.

Nem tudni még azt, hogy ez milyen szintű működést biztosít majd. A leginkább logikus opció az volna, ha egy erősen korlátozott energiatakarékos módban kapcsolna be a készülék ilyen esetben, amely lehetőséget nyújtana talán egy gyors telefonhívásra, esetleg érintéses fizetésre.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A HUAWEI Mate 50 széria szeptember 6-án debütál, ekkor várhatóan több információt is megtudhatunk majd a vészakkumulátor funkciót.

HIVATALOS: jön a HUAWEI Mate 50 széria

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával