Hírek

Amíg mások kiszállnak, a HUAWEI beszállt a színes nyomtatók piacára

Bemutatkozott a PixLab V1, a HUAWEI első színes nyomtatója.

A tintasugaras nyomtató egy speciális színnyomtató motort használ, amivel támogatja a 3D Lut színegyezést, a színhőmérséklet-követést és a rekeszbesorolást. Ezekkel kínál tökéletes képvisszaadást a színes nyomtatás során.

HUAWEI PixLab V1

A HarmonyOS 3.0-t futtató nyomtató 512 MB RAM-mal és 8 GB háttértárral rendelkezik, ezeket használja a nyomtatás mellett a szkenneléshez és a fénymásoláshoz is. 

A PixLab V1 elég jelentős méretű patronokkal rendelkezik. A nagyméretű fekete patronnal 7500 oldalt tud fekete-fehérben nyomtatni. A három kisebb színes patronnal pedig akár 4000 színes oldal nyomtatható ki.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

HUAWEI PixLab V1

A nyomtató kapott 2,4 és 5 GHz-es 2×2 MIMO antennás WIFI-t, így kínál stabil WIFI kapcsolatot nem csak számítógéppel, hanem más okoseszközzel is. A rajta lévő NFC segítségével egy érintéssel indítható akár a nyomtatás telefonról.

HUAWEI PixLab V1

A PixLab V1 1499 jüanos áron startol Kínában (kb. 83000 forint). A hozzá szánt színes patronok 39 jüanos (kb. 2300 forintos), a fekete patron pedig 79 jüanos (4700 forintos) egységáron kerül majd piacra. Nemzetközi megjelenése és ára még nem ismert.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával