Frissítés

AOD javítás a Huawei P20 Pro legújabb frissítésében

A Huawei P20 Pro legújabb frissítése egy sokak számára fontos  javítást is tartalmaz.

AOD javítás a Huawei P20 Pro legújabb frissítésében

Megérkezett a CTL-L29 9.0.0.293(C432E5R1P9) frissítés, amely 756 MB méretű és OTA rendszeren keresztül jelenik meg a felhaszálók Huawei P20 Pro okostelefonjára.

A changelog szerint a frissítés módosítja az előre letöltött dalokat a készüléken, valamint ami fontosabb, de nem írja a módosítások listája, hogy kijavítja az Always On Display azon hibáját, amely során egyes nyelveken, mint pl. a magyar csak 12 órás formátumban jelent meg az óra, mostmár ismételten 24 órás formátum érhető el.

Így kapcsold be az Always On Display-t Huawei telefonodon

A frissítés integrálja a Google 2019 májusban kiadott biztonsági javításait, amelyek célja a rendszer védelmének fokozása.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ezt az információt köszönjük Árpádnak és Zoltánnak a Huawei Közösség csoportból.

Sok Huawei-re érkezik az EMUI 9.1 frissítés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával