Hírek

Aranyozott, egyedi iPhone 14 Pro Max telefonokat kaptak a világbajnok argentin focisták

Argentína csapata nyerte meg a 2022 évi FIFA Labdarúgó Világbajnokságot. Ennek emlékére különleges iPhone 14 Pro Max telefont kapott a teljes stáb.

Aranyozott, egyedi iPhone 14 Pro Max telefonokat kaptak a világbajnok argentín focisták

Az IDESIGN GOLD cég arra specializálódott, hogy iPhone készülékeket von be arannyal az ügyfeleinek. A cég weboldala szerint az 1 TB-os iPhone 14 Pro Max telefon egyedi dizájnnal ellátott, arannyal bevont verziója 4500 brit fontba kerül, azaz 1,9 millió forintba. Összehasonlításként, a boltokban kapható arany színű készülék 890 ezer forintba kerül egy hivatalos partnernél. Kb. 1 millió forint tehát a felára annak, hogy egyedileg vonják be és lézergravírozzák a készülékeket.

Az aranyozott kialakításról a cég egy videót is közzétett, amelyen látható hogyan készítik el a különleges dizájnt.

Az argentin válogatott számára 35 darab ilyen különleges Apple készülék került, amelyet Lionel Messi rendelt meg a cégtől. Ezeket a játékosok és a stáb tagjai kapják ajándékba. Mindenki névre szóló, a saját mezszámával ellátott darabot kapott.

Ha valaki nem ragaszkodik a speciális, aranyozott kiadáshoz, iPhone 14 Pro Max 1 TB-os újszerű állapotban kaphat már 740 ezer forintért is, míg a szintén 1 TB-os iPhone 14 Pro ára 700 ezer forint most a Rejoy-nál újszerű állapotban, jótállással. De ha valaki kisebb tárhellyel is beéri, százezrekkel kevesebbért is megveheti az Apple csúcskészülékeit.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával