Hírek

Az iPon bevezette a halasztott fizetést kínáló Izzypay szolgáltatást

Az IzzyPay (BNPL – Buy Now, Pay Later – Vásárolj most, fizess később szolgáltató) mostantól már az iPon webáruházában is elérhető. Az együttműködésnek köszönhetően az iPon vásárlói mostantól 14 nap halasztott fizetéssel vásárolhatnak számítógépes alkatrészeket, kiegészítőket és egyéb termékeket.

Az IzzyPay használatával a vásárlóknak csak 14 nap elteltével kell kifizetniük a kiszemelt termék árát, így lehetőségük van a pénztárcájuk megterhelése nélkül kézhez venni, kipróbálni azt. Az IzzyPay igénybevételéhez nincs szükség bankkártyaadatokra; gyorsan és egyszerűen használható a személyiigazolvány-szám megadásával.

Az iPon bevezette a halasztott fizetést kínáló Izzypay szolgáltatást
Forrás: iPon Facebook

Az iPon, Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai webshopja idén már húsz éve van jelen a piacon. A GKID legfrissebb 2022-es toplistáján a 10 legnagyobb forgalmú online kereskedők között szerepelt. Az iPon eddigi működése során most először vezeti be felületén a BNPL fizetési megoldást, amely elsősorban a kisértékű vásárlások esetén vehető igénybe.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Az IzzyPay bevezetése jelentős előnyt jelenthet az iPon számára, hiszen a halasztott fizetés egyre népszerűbb fizetési mód a magyar vásárlók körében. A kutatás alapján a magyarországi vásárlók 30%-a szívesen használná a BNPL-t, ha elérhető lenne a számára.

Az IzzyPay számára is jelentős előnyt jelent az együttműködés, hiszen az iPon egy nagy vásárlói bázissal rendelkező webáruház, amely hozzájárulhat a szolgáltatás népszerűsítéséhez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az együttműködésről Wittmann István, az iPon kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója elmondta:

„Mindig is igyekeztünk élen járni a technikai újításokban és ez most sincs másként, ezért döntöttünk úgy, hogy a hazai fizetőeszközök terén az egyik leggyorsabban terjedő fintech megoldást, a BNPL-t bevezetjük. Vevőinknek az online vásárlás során a biztonság után a rugalmasság a legfontosabb, és úgy gondoljuk, hogy az IzzyPay segítségével új szintre emelhetjük az informatikai eszközök értékesítését. A halasztott fizetés kiemelkedően hasznos opció lehet számítógépes alkatrészek és kiegészítők vásárlása esetén, hiszen vevőink előre fizetés nélkül élvezhetik kedvező árainkat, a gyors kiszolgálást és ráérnek a terméket 14 nap elteltével kifizetni, amikor az számunkra anyagilag optimálisabb. Fontos számunkra, hogy minden esetben elérhetővé tegyük ügyfeleink számára a választás lehetőségét.”

Farkas Róbert, az IzzyPay vezérigazgatója pedig így nyilatkozott:

„Örömmel fogadjuk, hogy egy újabb webáruház adott bizalmat számunkra, ráadásul egy olyan impozáns méretű kereskedő, mint az iPon. Ez is bizonyítja, hogy igenis van igény Magyarországon a vásárlók körében a „vásárolj most, fizess később” pénzügyi szolgáltatásokra. Az Iponnal való partnerségünk révén még szélesebb körű vásárlói bázist szolgálhatunk ki, izgatottan várjuk, hogy egyre több termékkategóriában jelen legyünk.”

Az IzzyPay bevezetése az iPon webáruházban egy újabb lépés a vásárlói élmény további javítása érdekében. A halasztott fizetés lehetősége tovább növeli a rugalmasságot és a kényelmet az online vásárlás során.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával