Hírek

Az Oppo is HUAWEI licenceket használ a jövőben

Az Oppo-val kötött licenc megállapodást a HUAWEI. ennek részeként a két cég megosztja egymás között számos licencét, beleértve az okostelefon hálózati és 5G megoldásokat.

Új 5G-s megoldást tesztelt sikeresen a Huawei

Bár a pontos részletekre nem derült fény, de a HUAWEI és az Oppo a jövőben megosztja egymással több licencét is, azokat felhasználhatják. Az együttműködés részeként valószínűleg pénzügyi tranzakciókról is szó lehet, azaz az egyik fél fizethet a másiknak a licencek használatáért.

Az ismert, hogy a HUAWEI rendkívül nagy összeget fektet évről évre a kutatásba és fejlesztésbe, ennek köszönhetően a hálózatok és az okostelefonok világában hatalmas licenc portfólióval rendelkezik. Emiatt nem kizárt, hogy a HUAWEI számára ez egy jó bevételi lehetőség az Oppótól, hiszen így gyakorlatilag ha a konkurens márka sikereket ér el a piacon, abból a licenc tulajdonosa is hasznot húz, mert pénzt kap érte.

A HUAWEI több mint 20 éve zajló kutatási és fejlesztési eredményeiként számos, magas értékű licenccel rendelkezik a globális piacon az 5G, a WiFi, az audio/video kodekkek területén is, amelyek hasznosak a telefonok gyártása során.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával