Hírek

Belépőszintre jön a Huawei Nova Y70 Plus

Afrikában debütált a Huawei Nova Y70 Plus okostelefon, amely a Nova család belépőszintű újdonsága.

Az új okostelefon 6,75”-os TFT-LCD kijelzőt kapott, 1600×720 képpontos felbontással, a felső élen pedig egy notch-on helyezkedik el a 8 megapixeles szelfikamera.

A Huawei nem kommunikálja, hogy milyen processzor került bele, így ezt hivatalosan nem tudni egyelőre. Azt viszont igen, hogy 4 GB RAM került a telefonba, háttértár terén pedig 64 és 128 GB-os modell is készült. 

A hátlapon egy 48 megapixeles főkamera mellé bekerül egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 2 megapixeles mélységélesség érzékelő kamera.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kifejezetten nagy, 6000 mAh-s akkumulátor került a hátlap alá, amelyet a Huawei SuperCharge (Max 22.5 W) gyorstöltési technológiával lehet feltölteni. A készülék már EMUI 12 felülettel érkezik, AppGallery-vel és Huawei Mobile Services-szel.

A Nova Y70 Plus modell csak 4G-t támogat, 2,4 GHz-es WiFi modullal rendelkezik, sőt kapott még 3,5 mm-es jack csatlakozót is az USB-C mellett.

A Dél-Afrikai köztársaságban piacra kerülő Huawei Nova Y70 Plus okostelefon ára hozzávetőleg 65 ezer forint és májustól kínálja a gyártó. Egyelőre más országokban történő bevezetésről nincs információ.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával