Hírek

Bemutatkozott a középkategóriás HUAWEI Pocket S

A HUAWEI bemutatta a Pocket S telefont, amely a korábbi P50 Pocket új, olcsóbb kiadása.

Az összehajtható kijelzős flip telefont fekete, ezüst, zöld, rózsaszín, arany és kék színben is piacra dobja a HUAWEI.

 HUAWEI Pocket S

A Pocket S 6,9”-os képernyőt kapott, amely 1188×2790 képpont felbontású, 120 Hz-es OLED panel 1 milliárd szín megjelenítési képességgel. A külső kerek kijelző 1,04”-os, 16,7 millió színű 60 Hz-es OLED panel 340×340 képpontos felbontással.

 HUAWEI Pocket S

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A külső kijelző feletti kamera szigetre két kamera került, egy 40 megapixeles True-Chroma szenzor f/1.8-as rekeszértékkel, valamint egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamera. A belső, kijelzőbe vágott kamera 10,7 megapixeles felbontású.

 HUAWEI Pocket S

Hasonlóan a P50 Pockethez, az új Pocket S is 40 wattos HUAWEI SuperCharge töltést kapott, 4000 mAh-s akkumulátorral. Az összehajtásért felelős mechanika azonos a P50 Pocketben használt megoldással, speciális fémekkel, rendkívül sok, apró megoldással, amely garantálja az akadásmentes működést, valamint a teljes összezárást. A Pocket S az első telefon, amely megkapta a Swiss SGS összehajtható kijelző ellenállósági minősítését, a teszt során 400 000 alkalommal hajtották össze és nyitották ki.

 HUAWEI Pocket S

A készülék azzal a Qualcomm Snapdragon 778G 4G chippel érkezik, amely a Nova 10-es modellben is megtalálható. A háttértár 128 GB, 256 GB, vagy 512 GB lehet, modell verziótól függően és NM kártyával tovább bővíthető szükség esetén.

A HarmonyOS 3.0-val érkező telefon először Kínában kerül piacra, egyelőre nem tudni nemzetközi megjelenésről.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával