Hírek

Bemutatkozott az ASUS ROG Phone 8 gamer okostelefon duó

Az Asus végre bemutatta a ROG Phone 8 sorozatú gamer telefonjait a CES 2024-en. A ROG Phone 8 és a ROG Phone 8 Pro megtartják a flagship hardveres elemeket, illetve megtartják a gamer fókuszt.

Ezenkívül a ROG Phone 8 sorozat a legfejlettebb kamerarendszert tartalmazza, amelyet valaha egy ROG sorozatú telefonba építettek. Ahelyett hogy kizárólag gamer telefon lenne, az új ROG Phone 8-ak napi használatra is kiváló képességeket kaptak.

Bemutatkozott az ASUS ROG Phone 8 gamer okostelefon duó

Kocsi Judit sport mentáltréning

Íme, mi vár a ROG Phone 8 és a ROG Phone 8 Pro vásárlóira

A korábban kiadott ROG telefonok vastag kerettel rendelkeztek, de az új ROG Phone 8 sorozatának előlapja vonzó, vékony kerettel sík kijelzővel, középen elhelyezett punch hole szelfi kamerával. A hátoldalon a ROR Phone 8 testreszabható Aura RGB világítási logót visel, míg a Pro változat testreszabható AniMe Vision mini-LED világítást tartalmaz 341 LED-del. Mindkét eszköz IP68-as minősítéssel rendelkezik por és víz ellen.

A ROG Phone 8 és 8 Pro egy 6,78 colos Samsung AMOLED LTPO kijelzővel rendelkezik, amely Full HD+ felbontást kínál 1080 x 2400 pixellel, 165 Hz-es frissítési frekvenciával és akár 2500 nit csúcsfényerővel, kesztyűs érintés támogatás ujjlenyomat-olvasó is került bele. Mindkét eszköz 163,8 x 76,8 x 8,9 mm-es méretű és 225 gramm tömegű, ami vékonyabb és könnyebb, mint a ROG Phone 7 sorozat. A ROG Phone 8 olyan árnyalatokban kapható, mint a Rebel Grey és a Phantom Black. A Pro változat csak Phantom Black színben kapható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bemutatkozott az ASUS ROG Phone 8 gamer okostelefon duó

Az ROG Phone 8 modellek Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipkészletettel érkeztek. A standard modell 12 GB / 16 GB LPDDR5x RAM-mal és 256 GB UFS 4.0 tárhellyel rendelkezik, míg a Pro változat 16 GB / 24 GB LPDDR5x RAM-mal és 512 GB / 1 TB UFS 4.0 tárhellyel rendelkezik. Mindkét eszköz 5500 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a 65W-os gyorstöltést, a Quick Charge 5.0-t és a PD töltést. Mindkét eszköz támogatja a 15W-os Qi vezeték nélküli töltést is.

A ROG Phone 8 és 8 Pro előre telepített Android 14-et futtat a ROG UI-n alapulva. Mindkét telefon hőelvezetéshez hővezető hűtőrendszert tartalmaz. A ROG Phone 8 sorozat új AeroActive Cooler X kiegészítője most 29%-kal kisebb és 10%-kal könnyebb, mint korábban, és nagyobb érintkezési felületet kínál.

Bemutatkozott az ASUS ROG Phone 8 gamer okostelefon duó

Fejlett játékélmény érdekében a „AI Grabber” funkcióval rendelkezik, amely a játékiránymutatók keresésének folyamatát igyekszik egyszerűsíteni a játékbeli szöveg felismerésével és másolásával. Annak érdekében, hogy könnyebben megtalálhasson egy releváns útmutatót, az Asus egy példát adott a Genshin Impact játék küldetéscéljának másolására. Ezenkívül az Asus néhány AI-alapú funkciót kínál, például javított eredményeket a telefon launcher, Gallery és Settings alkalmazásokban. Egy közelgő funkció, az „AI Wallpaper” is fejlesztés alatt áll, amely stabil diffúzió alkalmazásával személyre szabott háttérképeket generál.

Az ROG Phone 8 alap verziója 16 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral 1099 dolláros áron startol. Az 512 GB-os modell 1199 dollár lesz. Az ASUS ROG Phone 8 Pro 24 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral 1499 dolláros áron startolhat. Az új ROG Phone 8 sorozat 2024. tavaszától kerülhet a boltokba.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával