Hírek

Bemutatták a Huawei MateBook X Pro notebookot

Az MWC 2018-on bejelentésre került az új Huawei MateBook X Pro, a világ első FullView érintőképernyős notebookja.

Bemutatták a Huawei MateBook X Pro notebookot

Az új, 13,9”-os 3K felbontású kijelző a fedlap 91%-át borítja, köszönhetően a rendkívül vékony keretének. A megjelenítő érintő felületét a Corning Gorilla Glass edzett üveg védi a sérülésektől.

A legerősebb konfigurációba 8. generációs Intel Core i7-8550U processzor kerül majd, mellé 8, vagy 16 GB RAM és 256, vagy 512 GB SSD kerülhet. Bár a Huawei használhatta volna az erőteljesen M-es Intel processzorokat is, azonban végül az U-szériára esett a választás, ez ugyanis sokkal energiahatékonyabb, amely fontos az üzemidő szempontjából

Bemutatták a Huawei MateBook X Pro notebookot

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az 57,3 wattórás beépített akkumulátorával a huawei mérései alapján 12 óra videónézés is produkálható, ráadásul egy apró töltővel feltölthet, az adapter alig nagyobb, mint egy telefontöltő. Az 1,34 kg tömegű notebook alapterülete 304×217 mm, vastagsága pedig 14,6 mm.

A MateBook X Pro két USB-C porttal rendelkezik (ezek Thunderbolt 3 támogatásúak és töltésre egyaránt alkalmasak), mellette egy hagyomos USB port és egy fejhallgató csatlakozó érhető el.

Bemutatták a Huawei MateBook X Pro notebookot

A Windows 10-et futtató notebookról ezúttal sem maradt el az ujjlenyomat olvasó, ráadásul négy darab beépített hangszóróval rendelkezik.

További MWC 2018-as Huawei bejelentésekért kattints ide.

8 mesteri megoldás a MateBook X Próból

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával