Funkciók

8 mesteri megoldás a MateBook X Próból

A Huawei bemutatta az új MateBook X Pro notebookot, ami egy fenomenális megoldás lett. Összeszedtünk róla 8 érdekes tényt, amit jó, ha tudsz.

Bemutatták a Huawei MateBook X Pro notebookot

Mechanikusan webkamera

A Huawei egy tanulmány alapján arra jutott, hogy az emberek 3%-a használja csak a notebookja webkameráját, illetve sokan leragasztják azt, amikor nincs rá szükség. Ezt a két tényezőt figyelmbevéve a MateBook X Pro esetén a mérnökök nem pocsékolták a kijelző kereten a helyet a webkamera számára. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs webkamera a notebookban. A funkciógombok sorában, az F6 és F7 között található egy extra gomb, amelyet megnyomva előugrik a kamera. Ezzel nem szükséges azt leragasztani, hiszen csak akkor lát minket, ha megnyomjuk és a keret is rendkívül vékony tud lenni.

Huawei MateBook X Pro

Offline fordító

A Huawei Mate 10 Pro-ban debütált a Microsofttal közösen fejlesztett Translator alkalmazás. Ezt megkapta a MateBook X Pro notebook is, így telefon után már notebookon is élvezhetjük majd ezt a funkciót.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

7 mesteri megoldás a MateBook X Próból

360°-os mikrofon

A notebook négy darab beépített mikrofont kapott. Ezek részben zajszűrésre vannak, amivel egy ember esetén teljesen kiszűrhetők a környező zajok, másrészt pedig konferenciabeszélgetés esetén is jól jönnek, hiszen körben, 360 fokban bárhol ülhetünk a gép körül, mindenhonnan jól hallatszik majd a beszéd.

7 mesteri megoldás a MateBook X Próból

Huawei Share

Hasonlóan a fordítóhoz, egy újabb funkció, ami telefonról költözik a notebookra. A Huawei Share fájlmegosztó segítségével egyszerűen lehet majd telefonról a notebookra, vagy fordítva fájlokat, adatokat átküldeni.

7 mesteri megoldás a MateBook X Próból

Cseppálló billentyűzet

A MateBook X Pro billentyűzete cseppálló azért, hogy egy kisebb fröccsenő víz ne bénítsa meg teljesen a notebookot.

7 mesteri megoldás a MateBook X Próból

Ujjlenyomat olvasó

Az ujjlenyomat olvasó a biztonságunkat szolgálja, a segítségével gyorsan be lehet jelentkezni a Windows 10 rendszerbe. A Huawei azt ígéri, hogy alvó mód esetén mindösszesen 1,9 másodperc lesz a notebook felélesztése az ujjlenyomatolvasó megérintésétől számítva.

Óriási akkumulátor

57,3 wattórás akkumulátort épített be a Huawei a notebookba, amely azt a célt szolgálja, hogy hosszú legyen az üzemidő. A gyári mérések alapján videónézésre 12 órán keresztül használható egyetlen feltöltéssel.

7 mesteri megoldás a MateBook X Próból

Négy port

A bal oldalon megtalálható két USB-C csatlakozó, amely használható adatátvitelre, támogatja a Thunderbolt 3-at, illetve tölteni is bármelyiket alkalmazhatuk. Ezen kívül van még itt egy 3,5 mm-es audio csatlakozó is fejhallgatóhoz. A jobb oldalra egy teljes méretű USB Type-A csatlakozó került, hogy hagyományos, régebbi eszközöket is csatlakoztathassunk.

7 mesteri megoldás a MateBook X Próból

Olcsóbb notebook érdekel? Akkor lehet a Huawei MateBook D-re van szükséged! 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával