Hírek

Bezárt az összes vidéki Huawei szerviz

A Huawei hivatalos szervizpartnere, a Firstphone bejelentette, hogy a koronavírus járvány miatt 2020. március 24-től határozatlan időre bezárnak üzletei, ezzel szervizpontja is.

Huawei szerviz Debrecenben

Mint ismert, a Firstphone üzemelteti a vidéki Huawei Customer Service Centereket (Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, Székesfehérváron). A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása miatt ezek az üzletek március 24-től zárva tartanak, sem kereskedelmi, sem szerviz tevékenységet nem folytatnak.

A Firstphone közleménye szerint a jelenleg folyamatban lévő garanciális javításokat elvégzik, majd ezt követően egyeztetnek a tulajdonossal és kiküldik az ügyfelek részére, hogy ne kelljen elhagyniuk az otthonukat. Ezzel együtt a jelenlegi helyzet miatt előfordulhat a javítások idejének meghosszabbodása.

A Huawei bejelentette, hogy kiterjeszti a háztól-házig szerviz szolgáltatását majdnem minden garanciális eszközre. Kérdeztük a Huawei-t a március 26-28. között tartandó Huawei Szerviz napok kapcsán, amelyet így a vidéki ügyfelek nem tudnak igénybevenni, azonban egyelőre nem érkezett információ, hogy mivel készül a vállalat.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

FRISSÍTÉS 2020. május 11.

Nyitva minden hazai Huawei hivatalos szervizpont

Kiterjeszti a háztól-házig garanciát a Huawei a koronavírus járvány miatt

Forrás
Firstphone

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával