Hírek

Bőrhatású hátlap a Huawei Y6 Pro 2019-en

Sri Lankán debütált az új Huawei Y6 Pro 2019 okostelefon, amely különlegessége a bőrhatású hátlap és a Dewdrop notch-os kijelző.

Az alsó-középkategóriás okostelefon széria legújabb kiadása 6,09”-os FullView kijelzőt kapott, amely felső részén egy vízcsepp formájú kamera sziget található meg, a felbontás csak 720×1520 képpont.  A készülékházban található SoC típusa egyelőre nem ismert, ezt nem közölte még a Huawei, de valószínűleg valamelyik alsókategóriás Qualcomm megoldás található benne. Azt viszont már tudjuk, hogy ebben a kiadásban 3 GB RAM és 32 GB háttértár található meg, microSD-ből pedig maximum 512 GB méretűt képes a telefon kezelni.

Bőrhatású hátlap a Huawei Y6 Pro 2019-en

A Huawei Y6 Pro 2019 modell hátoldalának különlegessége a bőrhatású hátlap. Bár a P20 Pro kapott egy speciális, bőrrel bevont kiadást, valószínűleg a középkategóriás modell esetében mindösszesen a bőrt imitálú műanyag borítást kapják majd a felhasználók. A hátlapon nincs dupla kamera, csak egy 13 megapixeles szenzor található meg, f/1.8-as aperatúrával, míg az előlapon a notch-on 8 megapixeles kamera van.  Az elérhető képekből nem derül ki egyértelműen, de valószínűleg ujjlenyomat olvasó sem került az Y6 Pro 2019 modellre, így csak az arcfelismerés lesz elérhető az újgenerációs biztonsági megoldások közül.

Arról, hogy Európában, illetve Magyarországon megjelenhet-e ez a különleges Huawei Y6 Pro 2019 kiadás, egyelőre nincs információnk.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nem ez az első ilyen megoldás a Huawei-től, 2018 végén az Enjoy 9 Plus és Enjoy MAX kapott hasonló hátlapi kialakítást.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával