Hírek

Brutális Intel processzorral jöhet az új Huawei Matebook notebook

A Geekbench benchmark programban tűnt fel egy új Huawei notebook teljesítmény tesztje.

A Huawei EMF-WXX típussal megjelölt eszköz valószínűleg a következő generációs Huawei Matebook 16-os nagyteljesítményű notebook lehet.

A Geekbench-en megjelent adatok szerint a notebookban az új Alder Lake kódnévvel rendelkező Intel Core i7-12700H típusú 14 magos, 20 szálas processzor volt a teszt során, 16 GB LPDDR4 3733 MHz-es memóriával és előre telepített Windows 11 operációs rendszerrel.

Ezzel a hardverrel 1693 pontot kapott a single-core teszten, míg 10726 pontot a multi-core teszten a rendszer. Ez játékra kevésbé lehet elég, vagy éppen kiemelkedő, azonban a Matebook 16 széria inkább a munkára helyezi a hangsúlyt, beleértve a videóvágást, képszerkesztést és egyéb multimédiás feladatokat.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Brutális Intel processzorral jöhet az új Huawei Matebook notebook

A Huawei még 2021-ben mutatta be a Matebook 16-os modellt, amely komoly képességekkel ellátott, 16”-os 3:2-es kijelzőt kapott 2520×1680 képpontos felbontással és rendkívül jó színvisszaadási képességgel. Ehhez a tavalyi modell esetén AMD processzor, 16 GB RAM és 512 GB SSD társult. A 2022-es modellben előfordulhat, hogy a fent is látható új konfiguráció köszönhet majd vissza, friss Intel processzorral.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával