Hírek

Huawei Mate 10 Pro az USA-ban is

A Huawei is ott van a CES 2018-on és saját sajtóbemutatót is tartott. Bár számunkra új termék nincs, mégis egy fontos bejelentés történt.

A vállalat bejelentette, hogy a hazánkban és Európában is nagy sikernek örvendő Huawei Mate 10 Pro okostelefon megjelenik az Amerikai Egyesül Államokban is.

Huawei Mate 10 Pro az USA-ban is

Bár az USA-ban a felhasználók többsége szolgáltatón keresztül vásárol okostelefont, a Huawei mégsem tudta ezt bevinni az operátorokhoz, ennek okáról itt írtunk. Helyette a Mate 10 Pro okostelefon kártyafüggetlenül vásárolható meg a nagyobb kereskedelmi láncoknál.

Az amerikaiak február 4-től rendelhetik elő a Mate 10 Prót és február 18-tól lehet azt megvásárolni, az ára nettó 799 dollár lesz. A Huawei a következő partnerek segítségével értékesíti a telefont a tengeren túlon: Best Buy, Amazon, Microsoft, Newegg, B&H.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kétféle mobilhálózat érhető el az Egyesült államokban, a GSM és a WCDMA. A kettő közül csak az előbbit, azaz a GSM-et támogatja a Huawei Mate 10 Pro, ez azt jelenti, hogy az AT&T, T-Mobile USA, Cricket, MetroPCS, Simple Mobile és Tracfone felhasználók tudják majd használni a Huawei Mate 10 Pro telefont, azonban például a Verizon szolgáltatónál lévők nem.

Huawei Mate 10 Pro

A vállalat a CES 2018-on bejelentette, hogy a luxus kivetű PORSCHE DESIGN Huawei Mate 10 okostelefont is elérhetővé teszi az Egyesült Államokban, erről itt írtunk.

Már a Las Vegasban tartott óriási tech esemény előtt is tudni lehetett a Huawei nagy bejelentésének tárgyát, hiszen már korábban megindult a vállalat reklámkampánya az USA-ban és a Mate 10 Prót számos felületen reklámozta, itt láthatod hogyan néznek ki ezek a megjelenések.

A Huawei további CES 2018-as bejelentéseiért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával