Hírek

Csalt-e a Huawei a P30 széria kínai plakátjaival?

Kínában, a Weibo oldalán a Huawei P30 széria új teaser képeit követően többen megvádolták a Huawei-t azzal, hogy a képek nem is az új okostelefonnal készültek – kérdés, hogy ez számít-e?

Csalt-e a Huawei a P30 széria kínai plakátjaival?

A Huawei Kínában több olyan plakátot és teaser képet is készített, amelyeket DSLR fényképezőgéppel, fotósok készítettek és valójában nem is az érkező P30 széria készülékeivel hoztak létre.

Bár a megjelent képeken sehol nem volt feltüntetve, hogy az a P30 szériával készült, a napokben a médiában megjelent több ízben is az, hogy a Huawei ismét csalni próbál ezekkel a képekkel.

A Huawei hamar lereagálta az esetet és közleményt adott ki

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy ezek valójában csak előzetes plakátok, amelyeknek egyedüli célja az, hogy felhívják a figyelmet azokra az új, egyedi funkciókra, amelyek a P30 szériában lesznek megtalálhatók. A Huawei megvásárolta az eredeti képek felhasználási jogait és a plakátok csak az említett funkciók művészi beharangozói. Ezzel együtt szeretnénk megragadni az alkalmaz, hogy megköszönjük a média számára, amiért érdeklődnek a plakátjaink iránt.

Huawei P30 széria bemutatója Párizsban, március 26-án lesz, amin a HuaweiBlog is résztvesz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával