Hírek

Megvan a P30 széria bemutatójának időpontja és helyszíne

A Huawei kiküldte a meghívókat március végi bemutatójára, ahol a P30 széria fog debütálni.

A HuaweiBlog.hu is ott lesz a P30 széria bemutatóján, amelye 2019. március 26-án, kedden tart majd a Huawei, ennek a színhelye pedg Párizs lesz. A P20 széria is Franciaországban debütált, március 27-én, így egy nappal korábban jöhet az utódja.

A P30 széria bemutatója 2019. március 26-án, kedden lesz, a színhelye pedg Párizs. A P20 széria is Franciaországban debütált, március 27-én, így egy nappal korábban jöhet az utódja.

A megjelent teaser kép alapján amit láthatunk, hogy a háttérben egy elmosott Eiffel torony látható, amely középen egy körben sokkal közelebbről láthatjuk a látványosságot – ez talán a széria új, zoom képességeire utal.

Visszatekintésként, még 2018. novemberében Walter Ji, a Huawei fogyasztói üzletágánek nyugat-európai vezetője beszélt arról egy német lapnak, hogy 2019-ben bemutatnak egy csúcsmodellt, amely négy kamerával rendelkezik, amivel a mostani 5x-ös helyett 10x-es zoomra lehet képes.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ez alapján tehát feltételezhetjük azt, hogy a Huawei P30 szériában debütál valamilyen négykamerás felépítés, amellyel sokkal jobb optikai zoom megoldást tud majd kínálni a telefon a korábbiakhoz képest. Ezen kívül természetesen sok más várakozás is van, hiszen tavaly a P20 Pro nagyon magasra tette a lécet, közel egy éve vezeti a DxOMark mobilfotós ranglistáját, amit csak a Huawei Mate 20 Pro tudott ez idő alatt beérni. A Huawei maga is kemény helyzet elé állította magát, ugyanis olyan innovatív dolgokat mutatott be 2018-ban, mint a speciális, kétszínű hátlapi, a háromkamerás rendszer, a 40 wattos SuperCharge, a vezeték nélküli gyorstöltés fordított töltési lehetőséggel, szóval nagyon kíváncsian tekinthetünk arra, hogy vajon miben tud még újítani a P30 széria.

A Huawei a kiküldött meghívón a #REWRITETHERULES hashtaget használja, ami alapján úgy tűnik, hogy van még azért újdonság, amire számítanunk kell március végén.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával