Hírek

Megvan a P30 széria bemutatójának időpontja és helyszíne

A Huawei kiküldte a meghívókat március végi bemutatójára, ahol a P30 széria fog debütálni.

A HuaweiBlog.hu is ott lesz a P30 széria bemutatóján, amelye 2019. március 26-án, kedden tart majd a Huawei, ennek a színhelye pedg Párizs lesz. A P20 széria is Franciaországban debütált, március 27-én, így egy nappal korábban jöhet az utódja.

A P30 széria bemutatója 2019. március 26-án, kedden lesz, a színhelye pedg Párizs. A P20 széria is Franciaországban debütált, március 27-én, így egy nappal korábban jöhet az utódja.

A megjelent teaser kép alapján amit láthatunk, hogy a háttérben egy elmosott Eiffel torony látható, amely középen egy körben sokkal közelebbről láthatjuk a látványosságot – ez talán a széria új, zoom képességeire utal.

Visszatekintésként, még 2018. novemberében Walter Ji, a Huawei fogyasztói üzletágánek nyugat-európai vezetője beszélt arról egy német lapnak, hogy 2019-ben bemutatnak egy csúcsmodellt, amely négy kamerával rendelkezik, amivel a mostani 5x-ös helyett 10x-es zoomra lehet képes.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Ez alapján tehát feltételezhetjük azt, hogy a Huawei P30 szériában debütál valamilyen négykamerás felépítés, amellyel sokkal jobb optikai zoom megoldást tud majd kínálni a telefon a korábbiakhoz képest. Ezen kívül természetesen sok más várakozás is van, hiszen tavaly a P20 Pro nagyon magasra tette a lécet, közel egy éve vezeti a DxOMark mobilfotós ranglistáját, amit csak a Huawei Mate 20 Pro tudott ez idő alatt beérni. A Huawei maga is kemény helyzet elé állította magát, ugyanis olyan innovatív dolgokat mutatott be 2018-ban, mint a speciális, kétszínű hátlapi, a háromkamerás rendszer, a 40 wattos SuperCharge, a vezeték nélküli gyorstöltés fordított töltési lehetőséggel, szóval nagyon kíváncsian tekinthetünk arra, hogy vajon miben tud még újítani a P30 széria.

A Huawei a kiküldött meghívón a #REWRITETHERULES hashtaget használja, ami alapján úgy tűnik, hogy van még azért újdonság, amire számítanunk kell március végén.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker