FunkciókHírek

40 wattos sebességre kapcsolt a SuperCharge

A Huawei 2016-ban, a Mate 9 okostelefonnal vezette be a SuperCharge gyorstöltési technológiát, amely 22,5 wattos teljesítményével kb. 20%-kal gyorsabb töltést biztosított, mint a konkurensek által azóta is használt 18 wattos gyorstöltési megoldások. A Mate 10 Pro bemutatójára a SuperCharge megkapta a német TÜV Rheinland minősítését is, ez lett a világ első hitelesítetten biztonságos gyorstöltési megoldás.

40 wattos sebességre kapcsolt a SuperCharge

A Mate20 széria bemutatóján a Huawei bejelentette a SuperCharge (MAX 40W) megoldást, amivel közel megduplázza a töltési sebességet. A TÜV Rheinland által szintén minősített töltési megoldás 10 V feszültség mellett 4 A áramerősséget alkalmaz (az előző generáció 4,5 V mellett 5 A-t használt). Ezzel a 40 wattos teljesítménnyel rendkívül gyorssá teszi a töltést. A Mate20 Pro 4200 mAh kapacitású akkumulátor 0%-ról 70%-ra mindösszesen 30 perc alatt tölti fel.

A 40 wattos SuperCharge-ra nyugodtan mondhatjuk, hogy nincs konkreunciája, hiszen az új iPhone Xs Max 18 wattos gyorstöltést támogat, de ehhez a töltőt külön kell megvenni és a dobozban csak egy 5 wattos adapter van, illetve a Galaxy Note 9 is 18 wattos maximális sebességgel tölthető fel, így nyugodtan mondhatjuk, hogy az Apple csúcsmodelljéhez képest 8x, a Samsung készülékéhez képest több mint 2x gyorsabban tölthető fel az új Mate20 Pro akkumulátora.

40 wattos sebességre kapcsolt a SuperCharge

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A mérések alapján 30 perc alatt a gyári töltővel az iPhone Xs Max 540 mAh-t, a Galaxy Note 9 készülék 1400 mAh, míg a Huawei Mate20 Pro okostelefon 2940 mAh-t képes tölteni az akkumulátoron.

Az új SuperCharge (MAX 40W) töltési megoldást egyelőre kizárólag a Huawei Mate20 Pro és a PORSCHE DESIGN Huawei Mate20 RS támogatja, a frissen bejelentett Mate20 és Mate20 X készülék az első generációs, 22,5 wattos SuperCharge töltést támogatja, amely még így is gyorsabb, mint a konkurensek megoldása.

Huawei Mate 20 Pro üzemidő Huawei Mate 20 Pro üzemidő

Természetesen a Mate20 Pro dobozában már az új 40 wattos töltőadapter található meg, amely a hozzá mellékelt kábellel képes a rendkívül gyors töltésre.

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával