Kiegészítők

Debütált a Huawei FreeLace Pro ANC headset

A Huawei bemutatta az új vezeték nélküli headsetjét, a FreeLace Pro modellt. Új zajszűrési technológia és akár 24 órás üzemidő társul hozzá.

Debütált a Huawei FreeLace Pro ANC headset

A dual-aktív zajszűrési funkció segít a használójának, hogy még jobb minőségben szűrje ki a környezeti zajokat a Huawei FreeLace Pro. Mellette összesen három mikrofon dolgozik a hangrögzítésen, hogy telefonhívás közben tisztábban lehessen hallani a beszédhangot. A Huawei FreeLace Pro az első headset, amely megkapta a kínai Electronic Audio Industry Association által kiadott Bluetooth Headphone Noise Reduction hitelesítést.

A tavaly bemutatott FreeLace-hez hasonlóan, ha a jobb oldali fülhallgatót lehúzzuk a hangerőszabályzó modulról, akkor előbújuk az USB-C csatlakozó, amelyen keresztül feltölthető a headset, akár telefononról is, illetve ez szolgál a HiPair párosítási megoldáshoz is (amihez EMUI 9.1, vagy újabb rendszerverzió szükséges).

A Huawei ígérete szerint 5 perc töltés elég lehet 6 óra zenehallgatáshoz, míg egy teljes feltöltéssel akár 24 óra lejátszási idő is elérhető (zajszűrés nélkül).

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Hasonlóan az elődöz, a nyak körül elvezethető kábelezést kapott a FreeLace Pro, alumínium vezérlődobozzal, a fülhallgatókban mágnesekkel, így azok egymáshoz tapadnak használaton kívül, ráadásul ilyenkor alvó módba kapcsol a headset.

Debütált a Huawei FreeLace Pro ANC headset

A Huawei FreeLace Pro három színben, feketében, fehérben és zöldben fog piacra kerülni, elsőnek Kínában, kb. 25 ezer forintnak megfelelő összegért.

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker