Kiegészítők

Debütált a Huawei FreeLace Pro ANC headset

A Huawei bemutatta az új vezeték nélküli headsetjét, a FreeLace Pro modellt. Új zajszűrési technológia és akár 24 órás üzemidő társul hozzá.

Debütált a Huawei FreeLace Pro ANC headset

A dual-aktív zajszűrési funkció segít a használójának, hogy még jobb minőségben szűrje ki a környezeti zajokat a Huawei FreeLace Pro. Mellette összesen három mikrofon dolgozik a hangrögzítésen, hogy telefonhívás közben tisztábban lehessen hallani a beszédhangot. A Huawei FreeLace Pro az első headset, amely megkapta a kínai Electronic Audio Industry Association által kiadott Bluetooth Headphone Noise Reduction hitelesítést.

A tavaly bemutatott FreeLace-hez hasonlóan, ha a jobb oldali fülhallgatót lehúzzuk a hangerőszabályzó modulról, akkor előbújuk az USB-C csatlakozó, amelyen keresztül feltölthető a headset, akár telefononról is, illetve ez szolgál a HiPair párosítási megoldáshoz is (amihez EMUI 9.1, vagy újabb rendszerverzió szükséges).

A Huawei ígérete szerint 5 perc töltés elég lehet 6 óra zenehallgatáshoz, míg egy teljes feltöltéssel akár 24 óra lejátszási idő is elérhető (zajszűrés nélkül).

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hasonlóan az elődöz, a nyak körül elvezethető kábelezést kapott a FreeLace Pro, alumínium vezérlődobozzal, a fülhallgatókban mágnesekkel, így azok egymáshoz tapadnak használaton kívül, ráadásul ilyenkor alvó módba kapcsol a headset.

Debütált a Huawei FreeLace Pro ANC headset

A Huawei FreeLace Pro három színben, feketében, fehérben és zöldben fog piacra kerülni, elsőnek Kínában, kb. 25 ezer forintnak megfelelő összegért.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával