Hírek

Debütált a Huawei MatePad T 10 tablet

Megérkezett a Huawei MatePad tablet sorozat legújabb tagja is, amely az olcsóbb modellek sorát bővítheti.

Debütált a Huawei MatePad T 10 tablet

A szeptember elején felbukkant MatePad T 10s modell alacsonyabbra pozícionált kiadása lett az új MatePad T 10, amely szintén a Huawei oldalán jelent meg.

A tablet 9,7”-os, HD kijelzőt kapott, 1280×800 képponttal, illetve IPS panellel, így a tabletek alsó kategóriájában helyezkedik el. Ennek ellenére lett eBook mód, kékfényszűrés és szemkímélő mód is, hasonlóan a többi Huawei eszközhöz.

A MatePad T 10-be is már az új Huawei Kirin 710A SoC került, a kínai SMIC-nél gyártott 14 nm-es egység, ami négy Cortex A73-as (2 GHz-es) és négy Cortex-A53-as (1,7 GHz-es) magot tartalmaz, illetőleg Mali G51-es grafikus meghajtót. Az újdonságot csak 2 GB RAM-mal szállítja a Huawei, a tárhelyet tekintve viszont két opció lesz, a 16 GB-os és 32 GB-os kiadás, mindkettő microSD kártyás bővíthetőséggel. Reméljük, hogy ha hazánkba érkezik esetleg a jövőben a készülékből, akkor kizárólag a nagyobbik tárhelyes kiadás érkezik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Debütált a Huawei MatePad T 10 tablet

A kijelző felső keretén egy 2 megapixeles kamera található, ami maximum HD videót képes rögzíteni. A hátlapi 5 megapixeles szenzor már képes FullHD videók készítésére is. A 7,85 mm vékony és 450 gramm tömegű MatePad T 10 tablet kifejezetten nagy, 5100 mAh kapacitású telepet kap, viszont csak elég lassú, 5 wattos töltést, így ebből a szempontból felemás a mutatott kép. Ami pozitívum, hogy már USB-C-n keresztül tölthető a készülék.

A MatePad T 10-ből lesz LTE-s modell is, a WiFi képesség pedig támogatja a 802.11 ac szabványt és az 5 GHz-es sávot is. Bluetooth-ból az 5.0 és a Low Energy megoldások találhatók meg. a specifikációs listában. A Huawei Histen 6.1 audio támogatással rendelkező tablet sztereó hangzásra képes a két oldalt elhelyezett hangszóróival.

Az alumínium hátlapos MatePad T 10 tablet Android 10-zel és EMUI 10.1-gyel kerül piacra, Huawei Mobile Services és AppGallery támogatással.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával