Hírek

Delta és evosoft együttműködés: magasabb hozzáadott értékű informatikai fejlesztések a hazai és nemzetközi piacon

A Delta Systems Kft. és az evosoft Hungary Kft. több hónapos előkészítés után írt alá együttműködési megállapodást. A két cég közötti együttműködés célja, hogy a piaci igényeknek megfelelően magasabb hozzáadott értékű informatikai fejlesztéseket valósítsanak meg a hazai és nemzetközi piacon.

A járványhelyzet felpörgette az informatikai fejlesztéseket, a digitális transzformáció kényszerében egyszerre dolgozta le hátrányát, vagy éppen ugrott versenytársai elé minden közület vagy közintézmény. A post-covid periódus új helyzetet teremt: összetettebb, előremutatóbb fejlesztések kerülnek terítékre, ráadásul a finanszírozási környezet nehézsége és a romló növekedési kilátások miatt megfontoltabbak a megrendelők, a beruházók eredményelvárásai pedig szigorúbbak. Mindeközben az innováció újabb lendületet vett: új fogalmakkal ismerkednek a döntéshozók, számos területen a prototípusok a hétköznapi fejlesztések közé kerültek át.

Delta és evosoft együttműködés: magasabb hozzáadott értékű informatikai fejlesztések a hazai és nemzetközi piacon
Cseh István Delta Systems Kft. (Ipar 4.0 – Product Owner) az evosoft rendezvényen

A Delta és az evosoft együttműködése éppen erre a piaci környezetre ad választ. A két cég egymás erősségeire támaszkodva képes magasabb hozzáadott értékű informatikai fejlesztéseket megvalósítani. A Delta Systems Kft. a hazai informatikai piac egyik vezető rendszerintegrátora, amely teljes körű informatikai infrastruktúra megoldásokat kínál ügyfeleinek. Az evosoft Hungary Kft. a hazai informatikai piac meghatározó szereplője, amely ipari automatizálás és hajtástechnika, orvostechnika, elektromos autók, ipari rendszertesztelés, energetika és digitalizáció területén dolgozik.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A két cég együttműködése a következő területeken várhatóan jelentős eredményeket hoz:

  • Ipar4.0: A Delta és az evosoft együttműködése révén a hazai vállalatok számára elérhetővé válnak a legmodernebb ipari automatizálási és digitalizációs megoldások.
  • Közintézmények: Az együttműködés lehetővé teszi a közintézmények számára, hogy hatékonyabban és gyorsabban valósítsanak meg digitális transzformációs projekteket.
  • Kkv-k: A Delta és az evosoft együttműködése révén a kkv-k is hozzáférhetnek a legmodernebb informatikai megoldásokhoz, amelyekkel versenyképességüket javíthatják.

„A Delta célja, hogy a régióban meghatározó Ipar4.0 szereplővé váljon, ennek érdekében a világ legkiemelkedőbb technológiai megoldásokat kínáló cégeivel dolgozik együtt. A teljeskörű projekttervezési és megvalósítási feladatokat a kkv-k és nagyvállalatok számára is egyedi, komplex megoldásokkal érjük el. Bizakodva nézünk az evosofttal közös fejlesztések elé, hiszen olyan partnerre leltünk személyükben, akikkel sokkal magasabb színvonalon teljesülhetnek megrendelőink elvárásai” – mondta el az együttműködési megállapodás aláírása kapcsán Ujhegyi András, a Delta Systems Kft. üzletfejlesztési és stratégiai igazgatója.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

„Az evosoft számára is fontos, hogy a hazai piacon meghatározó szerepet játsszunk. A Delta Systems Kft.-vel való együttműködésünk révén még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni a hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit” – mondta el az együttműködési megállapodás aláírása kapcsán Dr. Szabó István, az evosoft Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával