Hírek

Dimensity 1000+ kerülhet a TD Tech Mate 40 Prójába

A Mate 40 Pro okostelefon új, TD Tech által kiadott verziója új processzorral jöhet.

Mint arról írtam többször, Kínában feltűntek olyan Huawei telefonok, amelyeket valójában nem a Huawei gyárt és árul. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a Huawei eszközeinek tervei alapján más gyártók készítik el a termékeket, ezzel részben megkerülve a Huawei-t érintő amerikai szankciókat.

A TD elhozná a Huawei összes termékét a saját neve alatt

Egy most felmerült információ szerint jöhet a TD Tech Mate 40 Pro modellje is, viszont ez nem Kirin 9000 SoC-t kapnak, hanem a MediaTek Dimensity 1000+ chipet. A TDT-MA01 modellnév alatt fejlesztés alatt álló készülékbe az utóbbi időszakban feltörekvő MediaTech chipje kerülhetne. Ennek oka lehet a Kirin chipeket érintő hiány valószínűleg. A Dimensity 1000+ SoC négy Cortex-A77 (2,6 GHz) és négy Cortex-A55 (2 GHz) magot tartalmaz, plusz egy 9 magos Mali-G77 GPU-t. Emellett támogatja az 5G-t, és rendelkezik saját képfeldolgozó megoldással is.

Dimensity 1000+ kerülhet a TD Tech Mate 40 Prójába

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bár a TD Tech készüléke dizájnra megegyezhet kívülről a Huawei Mate40 Pro modelljével, további különbség lehet, hogy csak 40 wattos gyorstöltést támogatna a készülék, nem a 66 wattost – ami pont a Huawei Mate 40 Pro készülékben debütált 1,5 éve.

Azt továbbra sem tudni, hogy bármikor jöhetnek-e ilyen TD Tech, vagy más gyártók által készített “Huawei” telefonok Kínán kívülre. Egyelőre sajnos csak egy pislákoló láng arra, hogy GMS-es modelleket kapjanak a felhasználók, de a reális esély alacsonynak tűnik.

A TD elhozná a Huawei összes termékét a saját neve alatt

Újabb gyártó ad ki Huawei okostelefont a saját neve alatt

Új gyártókon keresztül jönnek Huawei telefonok

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával