AkcióHírek

Elérhető a Huawei Watch GT 2 női kiadása

Késéssel ugyan, de még karácsony előtt beérkezett Magyarországra a Huawei Watch GT 2 női kiadása.

Elérhető a Huawei Watch GT 2 női kiadása

A 46 mm-es Watch GT 2 már hetek óta elérhet Magyarországon, itt is van egy nagyon jó akciós ajánlat rá. Most azonban végre a női kiadás, a 42 mm-es verzió is megvásárolható. A Huawei Watch GT 2 42 mm a bézs színű bőr szíjjal elsőnek a Telenor kínálatában vált elérhetővé. A 79 990 forintos listaáron elérhető termékhez nem kell előfizetést kötni, sem hűségidőt vállalni. Ha valaki online rendeli meg, 4000 forint kedvezményt kap, így 75 990 forintos áron kaphatja meg a terméket.

A Huawei Watch GT 2  számlapja 1,2”-os OLED kijelzőt tartalmaz, a kisebb, lekerekítetteb kialakítás miatt jól illeszkedik a vékony női csuklón is. A Huawei 1 hetes üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel. Fontos, hogy a Huawei Watch GT 2 42 mm nem rendelkezik beépített hangszóróval és mikrofonnal, így az nem használható a telefon kihangosítására.

A Telenort követően valószínűleg további hivatalos viszonteladóknál is elérhető lesz hamarosan a női sportóra, az már több partnernél listázva van, csak készlet nincs még náluk. A Huawei Watch GT 2 42 mm rozéarany fém szíjjal várhatóan 2020 januárjában válik elérhetővé Magyarországon.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Watch GT 2 42 mm a Telenornál.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával