FrissítésHírek

Elindult a HMS 4.0 frissítés a hazai Huawei telefonokra is

A Huawei Mobile Services legújabb verziója már elérhető a felhasználók számára, amely még közelebb hozza a Google-nélküli rendszert a készülék tulajdonosok számára.

Elindult a HMS 4.0 frissítés a hazai Huawei telefonokra is

Január első felében jelent meg egy Huawei Mobile Services értesítés a felhasználóknál, amely elsőként hibásan került ki, pontosabban annak tartalma nehezen volt olvasható, amelyet január közepére javított a Huawei. Ez az értesítés a Huawei Mobile Service 4.0 frissítése kapcsán kér engedélyeket, többek között arra, hogy intergrálja a rendszerbe a HMS Core szolgáltatásokat, amelyek olyan alapcsomagok, mint a Térkép, a Helymeghatározás, vagy éppen a Biztonság funkciók, amelyeket a telefon és a HMS támogatású alkalmazások is használhatnak, ezek váltják ki a Google hasonló szolgáltatásait.

A frissítés eredménye a felhasználó számára szinte láthatatlan, hiszen az nem hoz extra Huawei programokat. A HMS 4.0 inkább a fejlesztők számára jön jól, hiszen ezzel még több API-t tudnak igénybe venni az applikációkban, hogy azok teljeskörűen működjenek a Huawei ökoszisztémájában.

A HMS 4.0 frissítés már Magyarországon is megjelenik a felhasználóknál.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával