Hírek

Elindult a Huawei CLOUD Desktop szolgáltatás

A vállalat bejelentette a Huawei CLOUD Desktopot, az új felhőalapú asztali szolgáltatás.

A Huawei Cloud felhőalap architektúrája alapján tervezték és számos desktop szolgáltatást tud nyújtani az interneten keresztül elérhető virtuális számítógép, beleértve a dinamikus konfigurációmódosításokat és az erőforrás-bővítést is.

A Huawei CLOUD Desktop egy SaaS-alapú asztali szolgáltatás (a Huawei Cloudon keresztül). A felhasználó az előfizetés után azonnal használatba veheti a rendszert, illetve rugalmasan módosíthatja a specifikációban a CPU-t, a memóriát és a háttértárat is, amelyek azonnal elérhetővé is válnak utána.

Elindult a Huawei CLOUD Desktop szolgáltatás

Az új desktop felhő megoldás szabványosított sablonokon keresztül támogatja a felhasználói operációs rendszerek és üzleti alkalmazások futtatását, valamint lehetőséget nyújt az IT irodai platformok szabványosított kezelésére is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az 5% alatti csomagvesztés mellett a Huawei CLOUD Desktop elérhető a munkavállalóknak bárhol, csak internet szükséges hozzá és a feladatok feldolgozási sebessége nem függ az adott hardvertől, amelyen megnyitják, a számítási műveleteket mindet a felhőalapú szerver dolgozza fel.

A Huawei Delivery Protocol segítségével a szolgáltatás képes zökkenőmentes képi élményt nyújtani, 10 bites színmélységgel, akár 4K / 60 fps mellett.

A Huawei CLOUD Desktop első körben Kínában vált elérhetővé.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával