Uncategorized

Eltünteti a HUAWEI a P50 Pro hátlapjáról a Leica logóját

Mint ismert, a HUAWEI és a Leica partneri kapcsolata 2022. március végén befejeződött. Az utolsó flagship, amely a két vállalat közös alkotásaként érkezett, a HUAWEI P50 Pro. Azonban úgy tűnik, hogy az újabb gyártású modellek esetén már eltűnik a Leica márkajelzése a telefon hátlapjáról, valamint már a gyártói weboldalról is eltűntek a képekről a Leica jelölések.

Huawei P50 Pro teszt
Februárban a teszten lévő HUAWEI P50 Pro hátlapján még ott volt a Leica logója.

A Magyarországon január végén bemutatott HUAWEI P50 Pro hátlapján még ott volt a Leica márkajelzés, valamint a HUAWEI is komolyan kommunikálta a kamera képességeinél a megszokott, Leica-val közös fejlesztést. Azonban ezt követően a tavasszal véget ért a két cég bő 5 éves együttműködése. Ekkor már egyértelmű volt, hogy nem lesz több Leica jelzésű kamerával ellátott telefon a HUAWEI-től.

Ez váltja a Leica-t a HUAWEI-nél

A HUAWEI hazai weboldalán a P50 Pro terméklapján már az összes képen úgy szerepel a telefon, hogy nem látható a Leica jelzés, valamint a kameráról szóló leírásnál is teljesen eltűnt a név említése, helyette az XD Optics, valamint az XD Fusion Pro  márkajelzések kerültek előtérbe.

Eltünteti a HUAWEI a P50 Pro hátlapjáról a Leica logóját
A HUAWEI hazai oldalán már nyoma sincs a Leica logónak a P50 Pro adatlapján.

Az elérhető információk szerint a HUAWEI a gyártás során is átállt az új hátlapra, amelynél már nem található meg a hátlapon a Leica logója.

Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországra érkezik-e ilyen, új hátlapos P50 Pro készülék.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával