Frissítés

EMUI 10.1 frissítést kapott a Huawei Nova 5T

A hazánkban is egészen népszerű Nova 5T okostelefonra is elindította a Huawei az új EMUI 10.1 rendszerverziót.

EMUI 10.1 frissítést kapott a Huawei Nova 5T

A Huawei Nova 5T eredetileg Android 9.0-val és EMUI 9.1-gyel jelent meg 2019. őszén és még karácsony előtt frissült Android 10-re és EMUI 10.0-ra. Most, bő fél évvel később pedig megkapta a Huawei P40 szérián debütált új EMUI 10.1-es felületet is a YAL-L21 10.1.0.225(C431E3R1P2) build számú frissítésével. Elsőnek a felhasználók kis csoportjának érhető el a frissítés, ezért a Támogatás alkalmazás Frissítés funkciójával indítható az új szoftver telepítése azok számára, akiknek a készülékére már elérhetővé tette ezt a Huawei. A csomag mérete 4,71 GB.

Ha a frissítést követően valamilyen teljesítménybeli problémát észlel a felhasználó, érdemes lehet biztonsági mentést követően egy Gyári beállítások visszaállítását elvégezni, amely megoldja ezeket a problémákat.

Az Android 10-re épülő EMUI 10.1 szoftverfrissítés főbb újdonságai:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ennek a frissítésnek a jelzését köszönjük Jánosnak!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával