Hírek

EMUI 10.1-gyel és 40 wattos töltéssel jött egy új Huawei telefon

Viszonylag érdekes okostelefont mutatott be a Huawei, a Nova 8 SE Vitality Edition nevű modell ugyanis egyszerre kombinál felsőkategóriás és középkategóriás megoldásokat.

Az új Huawei Nova 8 SE Vitality Edition 6,6”-os FullHD+ (1080×2400 képpont) felbontású kijelzővel jelenik meg, amely felül középen tartalmaz punch hole kivágást egy 16 megapixeles szelfikamerával.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition

A hátoldalra három hátlapi kamerás rendszer került, 48 megapixeles főkamerával, mellette 2 megapixeles makró és 2 megapixeles mélységélesség érzékelő kamerával.

Az okostelefon a nem túl friss, sőt kifejezetten nem mai Kirin 710A processzort kapta, négy Cortex A73-as és négy Cortex A53-as maggal. A beépített 4000 mAh-s akkumulátor viszont megkapta a 40 wattos Huawei SuperCharge töltést.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition

A telefon nem csak USB-C csatlakozóval rendelkezik, került rá 3,5 mm-es jack csatlakozó is. Az ujjlenyomat olvasó a készülék oldalára került, a telefon csak 4G-t támogat, 5G-t nem.

A Huawei Nova 8 SE Vitality Edition nem HarmonyOS-t futtat, hanem csak EMUI 10.1-et (tehát még csak nem is EMUI 11-et). A készülék 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral kerül piacra Kínában, 1899 jüanos áron, tehát átszámítva kb. 88 ezer forintért.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával