Frissítés

EMUI 12-re frissült a HUAWEI P smart Z

A HUAWEI különleges, motorikus szelfi kamerával ellátott P smart Z modellje is megkapta a legfrissebb EMUI 12-es szoftverfrissítést.

A STK-LX1 12.0.0.225(C431E2R1P2) build számú frissítés 3,39 GB és már magyar piacra szánt P smart Z modellen is felbukkant. Az EMUI 11-et kihagyva, közvetlenül EMUI 10-ről frissíti fel a legújabb felhasználói felületre a HUAWEI a készüléket. A P smart Z az első telefon volt, amely az amerikai embargó után jelent meg, még GMS támogatással 2019 nyarán, ezért is volt különleges. Persze mindenképpen említésre méltó a teljes kijelzős előlapja, hiszen a szelfi kamera motorikusan emelkedett ki a készülékházból. Ezt a speciális megoldást végül nem ültette át túl sok telefonba a HUAWEI és hamar elhagyta a piac.

HUAWEI P smart Z frissítés

A telefon továbbra is Android 10 verzión fut, illetve megmarad a Google Play Áruház, valamint a GMS keretrendszer, így hátrány nem érinti a felhasználókat a frissítéssel.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ennek a frissítésnek a jelzését köszönjük Pistinek a HWB KÖZÖSSÉG csoportból

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával