Hírek

Európában is piacra kerül a Mate 20 X

Az októberi bejelentésén a Mate 20 X-ről úgy tudtuk, hogy csak Ázsiában lesz kapható, azonban Európban is kiadta azt végül a Huawei.

Nem, sajnos Magyarországon továbbra sem elérhető a Huawei Mate 20 X játékosoknak szánt okostelefon, azonban egyes európai országokban mégis kiadta a Huawei, annak ellenére, hogy a bejelentést követően még úgy tudtuk, hogy ez nem várható.

Játékosokra fókuszál a Mate20 X

2018 év végén előbb Németországban került piacra a készülék, majd most 2019 elején az Egyesült Királyságban is felbukkant a hatalmas okostelefon.

A Mate 20 X óriási, 7,12”-os kijelzőt kapott, a Kirin 980 SoC-vel, 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral, megtalálható benne a Mate 20 Pro kamera rendszere, illetve egy méretes 5000 mAh kapacitású akkumulátor – ráadásul ez a modell támogatja az M-Pen stylus kezelését is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Játékosokra fókuszál a Mate20 Xmate20

Sajnos nincs információ arról, hogy a jövőben Magyarországon piacra kerülhetne-e esetleg mégis. Hazánk viszonylag kis piacnak számít, a Mate 20 X pedig egy erősen rétegtermék a kijelző méretével, emiatt nincs sok esély arra, hogy megjelenne nálunk a termék.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával